Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimi

Üniversite Yaşamına Uyum

Yaşamınız için çok önemli olacak adımlardan birini attınız. Artık üniversite öğrencisisiniz. Yaşamınızın bu yeni döneminde bazı sıkıntılar ve adaptasyon problemleri yaşayabilirsiniz. Endişelenmeyin, yalnız değilsiniz.

2004 yılı içerisinde Sağlık Merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ÇOMÜ Psikolojik Danışmanlık Birimi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin kendilerini tanımalarına, gizil güçlerinin farkına varmalarına, kullanmalarına ve geliştirmelerine, problemlerini çözmelerine, bireylerin kendilerini gerçekleştirmelerine ve çevrelerine uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla bireysel ve grupla psikolojik yardım sağlamak, gelişimsel ve eğitsel programlar düzenlemek, yapılan çalışmaları değerlendirmek amacıyla bir çok çalışma gerçekleştirmektedir. Birim tüm akademik, idari personelimiz ve ailelerinin yanı sıra ÇOMÜ Kreş ve Anaokulu’nda da psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı ve seminer çalışmaları yürütmektedir. Öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz ve ailelerine yönelik tüm hizmetler ücretsizdir. Ayrıntılı bilgi için pdrbr.comu.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Randevu ile çalışan birimimizde irtibat numaralarımız ve adresimiz

Psikolog Serdar TOPAL : 02862180018-28581

Psikolojik Danışman Cumhur ÇIRNAZ : 02862180018-28580

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi ÇOMÜ Kreş Binası Zemin Kat Çanakkale /Merkez